Űrlapkitöltés

Regisztráció
A sikeres jelentkezéshez, kérjük töltse ki űrlapunkat!
Fókusz Nyelviskola Nyíregyháza

Regisztrációs űrlap

Lensit Bt. (B/2020/000444) (továbbiakban Képző) által szervezett képzésre.

Kérjük, mindenképpen töltse ki, ha még nem tanult nálunk, vagy az utóbbi fél évben szüneteltette tanulmányait, vagy szintfelmérésen vesz részt, vagy adatai megváltoztak!

Személyes adatok

Tájékoztatás adatkezelésről: Résztvevő tudomásul veszi, hogy a képzésben való részvételhez az adatkezelés kötelező. A jelen szerződésben meghatározott adatait, továbbá a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény 21. § (1) bekezdésében meghatározott egyéb adatait Képző Intézmény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai, valamint az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet) szerint kezelheti. Az adatok statisztikai célra felhasználhatók és statisztikai célú felhasználásra személyazonosításra alkalmatlan módon átadhatók, továbbá a Központi Statisztikai Hivatal részére statisztikai célra egyedi azonosításra alkalmas módon térítésmentesen átadhatók és felhasználhatók. Az adatokat államháztartási vagy európai uniós források igénybevételének és felhasználásának ellenőrzése céljából az e támogatásokat ellenőrző szervek számára továbbítani kell. Ezen túlmenően Képző Intézmény Résztvevő személyes adataihoz kizárólag a képzés megvalósításának ellenőrzésére feljogosított szervek számára nyújt hozzáférést. Résztvevő adatait a Képző Intézmény az Adatkezelési Tájékoztatójában foglaltak szerint tartja nyilván és kezeli. Résztvevő jelen szerződés aláírásával kijelenti, hogy Képző Intézmény megfelelő tájékoztatást nyújtott a személyes adatai kezelésének céljáról, módjáról, tárolásáról, megőrzéséről, valamint a személyes adataival kapcsolatos jogairól.

A *-gal megjelölt mezők kitöltése kötelező!

Nem: *

Legmagasabb iskolai végzettség: *

A képzési díj költségviselője: *

Milyen formában szeretne tanulni? *

Milyen nyelvet szeretne tanulni? *

Milyen képzési formát szeretne? *

Önkéntesen hozzájárulok ahhoz, hogy a Képző közvetlen üzleti (direkt marketing) ajánlattal (kedvezményekkel, akciókkal, tanfolyamokkal, nyereményjátékokkal) keressen meg a megadott elérhetőségeimen, e-mail cím megadása esetén ideértve a hírlevél küldését is. *

Adatvédelmi nyilatkozat

11 + 14 =

Választható nyelv

Befejezett képzés

Sikeres nyelvvizsga

Szakmai tapasztalat

Kapcsolatfelvétel

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Búza tér 3.

Mobil: +36 20 251 9545

E-mail: info@fokusznyelviskola.hu

Nyitvatartás: H-P: 8.00 – 16.00

Figyelmeztetés

Kérjük vegye figyelembe, hogy áraink tájékoztató jellegűek és az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Aktuális árainkról mindig tájékozódjon honlapunkon, vagy telefonon vagy akár személyesen Búza téri irodánkban kollégáinknál.